Футболистите на Хебър проведоха днес последното си занимание за 2022 година. От

...
Футболистите на Хебър проведоха днес последното си занимание за 2022 година. От
Коментари Харесай

Хебър обяви дълга ваканция

Футболистите на Хебър проведоха през днешния ден последното си занятие за 2022 година. От на следващия ден хебърци излизат в 35-дневна отмора, която ще продължи до началото на новата 2023 година. 

Първият общ брой след зимната почивка е закрепен за 4-и януари, когато Владимир Манчев събира своите играчи за старт на зимната подготовка. През това време спортно-техническият щаб на клуба ще работи стремително по зимната селекция на тима. През декември ще стане ясно с кои футболисти Хебър ще се раздели и кои ще вършат компания на оповестените към този момент две нови попълнения - Архан Исуф и Камен Хаджиев.

Предвижда се зимната подготовка да започва в домашни условия на спортна база " Георги Бенковски ", след което ще се организира лагер и серия от контролни мачове до възобновяване на шампионата в efbet Лига през месец февруари. До началото на лагера хебърци ще изиграят единствено една контрола - на 14-ти януари против Локомотив (Пд). По традиция подготовката на пазарджиклии ще започва с осъществяване на медицински и функционални проучвания, след което ще стартират встъпителните тренировки. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР